Folktandvården Selma logo
Tandläkare

Folktandvården Selma

Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt ifrån en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra kunniga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.

Aktuell information

Den 19 juni har kliniken öppet 07:00-17:00. Vecka 28 har kliniken öppet måndag-torsdag 07:30-16:00, fredag 07:00-13:00. Vecka 32 har kliniken öppet 07:30-16:00. Kliniken är stängd vecka 29-31. Patienter med akuta besvär hänvisas vecka 29 till Folktandvården Kvillebäcken tel. 010-441 83 30, vecka 30 till Folktandvården Lundby tel. 010-441 82 00 och vecka 31 till Folktandvården Biskopsgården tel.010-441 83 00.

Informationen uppdaterades 07:58 - 11 jun, 2025

Helgfria vardagar

Allmäntandvård

Folktandvården Selma har mött varierande respons från sina patienter. Några är nöjda med vänlig personal och trevligt mottagande. Dock är många missnöjda med otrevligt bemötande och dålig kundservice, och vissa nämner problem med administration och förseningar i vården. Kliniken verkar passa bäst för vuxna som söker allmän tandvård, men det finns utrymme för förbättringar i bemötande och service.
Otrevlig personal
Dålig kundservice
Bra personal
Trevligt bemötande
Förseningar i vården
Problem med administration
vuxna, allmän tandvård
*Sammanfattat från Google (23), Hitta (2) & Vården (1).

1 omdöme
Noomi 🤗 A.