Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra duktiga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.
Folktandvården Alingsås får varierande recensioner från sina patienter. Många uppskattar det bra bemötandet och kompetensen hos både tandläkare och receptionspersonal. Betydande antal patienter uppger snabb tidsbokning och behandling utan smärta. Dock finns kritik mot slarvigt bemötande och otrevliga tandläkare. Bokningsproblem och långa väntetider nämns också av några patienter.
Bra bemötande
Slarvigt bemötande
Otrevliga tandläkare
Bokningsproblem
Långa väntetider
barn, akut tandvård, allmän tandvård
*Sammanfattat från Google (20) & Vården (1).
2.5
1 omdöme
2.5
Anders S.
17 sep, 2021
Jag vill bli kontaktad då jag fick beskedet att avsatt tid idag inte räckte till för den av er avsedda och planerade behandlingen, endast röntgen-kort togs, detta kostade mej över 1100 kr. Jag är inte skyldig till att tillse att klininken bokar tillräcklig tid och anser inte mej skyldig betala för detta. Jag vill att ni hör av er ang detta. Annars får jag ringa er.