Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra duktiga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.
Kliniken får beröm för sitt vänliga mottagande och bemötande, särskilt gentemot barn. Personalens service är positiv och effektiv, vilket skapar en trygg miljö även för nervösa patienter. Akuttider är tillgängliga, vilket uppskattas av flera patienter. Några recensenter upplevde dock brister i eftervården efter tandutdragningar, vilket medförde behov av ytterligare vård.
Förstående med barn
Effektiv och positiv service
Bra stöd vid nervositet
Akuttider tillgängliga
Otillräcklig eftervård
Behov av sjukhusbesök
barn, akut tandvård, allmän tandvård
*Sammanfattat från Google (8) & Vården (2).
Marie P.
11 jan, 2021
Hej, ringde akut o fick tid samma dag , har bara bra erfarenheter av Vara folktandvård 👋 o detta trots rädsla , Så tack alla inblandade 💐
Svante G.
29 dec, 2020
Jag fick akut ringa ock fick tid och behandling, är mycket nöjd med bemötande av
sköterska och tandläkare. Den som behöver tandvård pröva du blir säkert nöjd.