Folktandvården Kortedala logo
Tandläkare

Folktandvården Kortedala

Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt ifrån en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra kunniga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.
Folktandvården Kortedala

Vecka 26-28 och vecka 32-33 har kliniken öppet 07:30-16:00. Telefontiden under dessa veckor är 07:30-15:45. Vecka 29-31 har kliniken stängt. Patienter med akuta besvär hänvisas vecka 29 till Folktandvården Hjällbo tel.010-441 81 20, vecka 30 till Folktandvården Partille tel.010-441 92 90 och vecka 31 till Folktandvården Angered tel.010-441 74 50.

Informationen uppdaterades 16:25 - 8 jun, 2025

Torsdag - Fredag