Hos oss får du snabb och effektiv hjälp med vanliga sjukdomar, såväl akuta som kroniska av vårt team. Vi erbjuder samtalsterapi. I verksamheten ingår barnavårdscentral och läkarinsatser i hemsjukvård. Vi erbjuder lättillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet och kontinuitet. Kvällar och helger hänvisas till Jourcentralen Tanum, vardagar 17-22, helger 10-22, besöksadress Ringvägen 1A Tanumshede. Telefon 0700-206650. Kontakta oss gärna via vår hemsida www.bohuslinden.se
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
86.4av 100
Helhetsbetyg 2024
±8.7 konfidensintervall
60 svar (36% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck89.4±8.1Medel 80.1
Emotionellt stöd87.5±9.7Medel 76.6
Delaktighet och involvering88.7±8.4Medel 79.8
Respekt och bemötande90.8±7.3Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering81.5±10.0Medel 72.6
Information och kunskap84.3±9.2Medel 76.5
Tillgänglighet85.4±8.9Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Vårdcentralen Bohuslinden får blandade recensioner. Många patienter uppskattar den trevliga personalen, särskilt vid behandling av barn. Det finns dock kritik angående svårigheter att få träffa läkare och oproffsigt bemötande. Digitala verktyg har ibland orsakat frustration. Sammantaget är det en vårdcentral med både positiva och negativa aspekter.
Trevlig personal
Vackra lokaler
Bra för barn
Ineffektiva digitala verktyg
akutvård, barn, samtalsterapi
*Sammanfattat från Google (16) & Facebook (1).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Trevlig personal
Vackra lokaler
Bra för barn
Ineffektiva digitala verktyg
akutvård, barn, samtalsterapi
*Sammanfattat från Google (16) & Facebook (1).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!