Här får du trygg och professionell vård. Hos oss kan du få akuttider samma dag. Du kan kontakta oss via web eller telefon. Här finns specialister inom allmänmedicin, barnläkare, BVC, distriktssköterska, mottagning för dig med diabetes, astma eller KOL och psykolog. Vi har lab för provtagning och erbjuder också vaccinationer. Välkommen!
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
79.0av 100
Helhetsbetyg 2024
±8.9 konfidensintervall
80 svar (44% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck79.9±9.2Medel 80.1
Emotionellt stöd75.0±12.3Medel 76.6
Delaktighet och involvering77.9±9.6Medel 79.8
Respekt och bemötande86.3±7.6Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering65.9±10.5Medel 72.6
Information och kunskap77.0±9.5Medel 76.5
Tillgänglighet85.5±7.7Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Capio Vårdcentral Lysekil får beröm för sin snabba telefontillgång och omedelbara mottagande, särskilt i akuta situationer och under hektiska perioder. Vissa patienter upplever dock dåligt bemötande och brist på återkoppling. Tidsbokning kan vara en utmaning, och det finns rapporter om språkbarriärer hos enstaka läkare. Passar bra för akut vård och vaccinationer.