Vi är en är en specialistklinik som ingår i Neuro-huvud-halscentrum på Norrlands universitetssjukhus.
Vårt uppdrag är att bedöma och ge behandlingsförslag till personer med långvarig, komplex smärta, inklusive akutisering av dessa tillstånd, samt patienter med sjukvårdsförvärvat opioidberoende och till personer som har cancersmärta.
Vi har också i uppdrag att bedriva rehabilitering för...
Vi har också i uppdrag att bedriva rehabilitering för personer med långvariga, komplexa smärttillstånd, som är eller kan bli aktiva i arbete eller studier.
Vi står för samlad kunskapsförmedling och rådgivning inom området smärta, enligt vetenskap och beprövad erfarenhet.
Vi tar emot patienter från Region Västerbotten, men även från vårdgivare inom hela norra sjukvårdsregionen. Vi eftersträvar ett nära samarbete med primärvården och den specialiserade sjukvården inom hela regionen.