Copyright © 2026 Vården Online Sverige AB
Göta Hårklinik är en läkardriven klinik i Göteborg med fokus på håravfall, hårtransplantationer och medicinska bedömningar inom både hårhälsa och allmänmedicin. Hos oss får du trygg och individanpassad vård där hela processen handläggs av läkare – från första konsultation till uppföljning och behandling.
Vi arbetar med moderna och evidensbaserade metoder för att diagnostisera och behandla olika typer av håravfall. Genom noggranna medicinska bedömningar och avancerad planering skapar vi långsiktiga behandlingsstrategier som anpassas efter dina förutsättningar och mål.
Vårt fokus ligger alltid på kvalitet, säkerhet och naturliga resultat.
Göta Hårklinik erbjuder hjälp vid olika former av håravfall och utför hårtransplantationer med hög medicinsk kompetens och stor noggrannhet. Vi ser hårhälsa som en del av den allmänna hälsan och arbetar därför med ett helhetsperspektiv där både orsaker och långsiktiga lösningar står i centrum.
Hos oss möts du av ett engagerat team med fokus på trygghet, professionalism och personlig kontakt genom hela behandlingsresan. Vi strävar efter att varje patient ska känna sig välinformerad, sedd och trygg i sina beslut.
Välkommen till Göta Hårklinik – specialistvård för hårhälsa med kvalitet, precision och långsiktiga resultat.
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
gotaharklinik.se