Provitalia är en privat digital vårdgivare som erbjuder medicinsk bedömning, behandling och recept online för utvalda besvär. Hos oss får du kontakt med legitimerad läkare digitalt och en individuell medicinsk bedömning – utan videomöten eller fysiska besök.
Vår digitala vårdtjänst är utvecklad för att ge säker och tillgänglig vård med hög patientsäkerhet. Alla behandlingsbeslut baseras på vetenskap och beprövad erfarenhet, med tydlig medicinsk uppföljning vid behov. Om läkemedel ordineras kan dessa, när det är möjligt, levereras hem via apotekspartner som en del av behandlingen.
Provitalia är anpassad för besvär som kan behandlas säkert online. Om dina symtom kräver fysisk undersökning eller en annan vårdnivå hjälper vi dig vidare till rätt mottagning. På så sätt säkerställer vi att du alltid får vård på rätt nivå.
Med Provitalia får du snabb och smidig tillgång till läkare, oavsett var du befinner dig. Vi kombinerar medicinsk kvalitet med digital enkelhet – för en trygg och modern vårdupplevelse.
Välkommen till Provitalia – säker och professionell vård online!
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
provitalia.se