Aleris Specialistklinik Halmstad erbjuder trygg och tillgänglig specialistvård med hög medicinsk kvalitet. Hos oss får du snabb hjälp av erfarna specialister, oavsett om du kommer via vårdgarantin, har sjukvårdsförsäkring eller söker vård privat. Kliniken är lätt att nå och vi strävar alltid efter korta väntetider.
På Aleris Specialistklinik Halmstad arbetar specialister inom flera medicinska områden. Vi erbjuder utredning, behandling och uppföljning med fokus på kvalitet, patientsäkerhet och ett personligt bemötande. Vårt mål är att du ska känna dig trygg genom hela vårdprocessen – från första besök till avslutad behandling.
Hos oss kan du få hjälp inom flera specialistområden, bland annat:
Ortopedi (ex. höftprotes, knäprotes, diskbråck mm.)
Kirurgi
Allmänmedicin
Kardiologi
Hälsa och rehabilitering
Vi arbetar i nära samarbete mellan olika professioner för att kunna erbjuda en sammanhållen och effektiv vård.
Vi tar emot patienter via regionavtal, sjukvårdsförsäkring och privat betalning. Med korta väntetider och tydlig kommunikation ser vi till att du snabbt får rätt vård – när du behöver den.
Varmt välkommen till Aleris Specialistklinik Halmstad – specialistvård med omtanke och kvalitet.
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
aleris.seTelefon