Elly care Kungsholmen logo
1/2
Psykolog

Elly care Kungsholmen

Elly Care är ett vårdföretag som erbjuder hjälp inom psykiatri och psykologiska utredningar för både barn, ungdomar och vuxna. Vårt team består av erfarna psykologer, läkare och andra specialister som samarbetar tätt för att ge dig en trygg, grundlig och individanpassad vård. Vi är ett av Sveriges ledande företag inom privata neuropsykiatriska utredningar, med särskild kompetens kring ADHD och...
Elly care Kungsholmen

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom privata neuropsykiatriska utredningar, med särskild kompetens kring ADHD och autism. Varje år genomför vi ett stort antal utredningar och har byggt upp en välfungerande process som kombinerar klinisk erfarenhet, evidensbaserade metoder och korta väntetider. Hos oss får du en helhetsbedömning där vi lägger stor vikt vid att förstå hela din livssituation och ge tydliga, handlingsbara rekommendationer.

Ellycare strävar efter att alla patienter ska känna sig sedda och delaktiga genom hela processen — från första kontakt till eventuell behandling eller vidare stöd. Vårt mål är att ge dig tydliga svar, ökad förståelse och rätt förutsättningar för att må bättre i vardagen.

Välkommen att boka en första kontakt med Elly Care

Informationen uppdaterades 10:35 - 22 sep, 2025