dental care

Praktikertjänst Nya Stadens Tandvård

Praktikertjänst Nya Stadens Tandvård i Lidköping erbjuder trygg och personlig tandvård med fokus på ditt välmående. Vi strävar efter att du ska känna dig lugn och säker under ditt besök och anpassar vården efter dina individuella behov. Vårt mål är att främja god munhälsa och ett vackert leende genom livet, baserat på forskning och beprövad erfarenhet. Vi erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, från förebyggande vård till mer avancerade behandlingar som kronor, broar, tandimplantat men även tandblekning. Vi prioriterar snabba tider vid akuta besvär. Du hittar oss vid korsningen Norra Torngatan och Källaregatan.
Akuta besvär under helger, hänvisar vi till: Akuttandvården i Skövde 010-441 84 33 (förmiddagar mellan 09:00-11:00)

Informationen uppdaterades 06:36 - 5 aug, 2025

Bettfysiologi, Endodonti, Käkkirurgi, Odontologisk radiologi, Oral protetik, Tandhygienistverksamhet, Parodontologi, Ortodonti, Allmäntandvård, Akutverksamhet, allmäntandvård

Boka tid direkt

Smile Skövde