Praktikertjänst Nya Stadens Tandvård i Lidköping erbjuder trygg och personlig tandvård med fokus på ditt välmående. Vi strävar efter att du ska känna dig lugn och säker under ditt besök och anpassar vården efter dina individuella behov. Vårt mål är att främja god munhälsa och ett vackert leende genom livet, baserat på forskning och beprövad erfarenhet.
Vi erbjuder ett brett utbud av...
Vi erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, från förebyggande vård till mer avancerade behandlingar som kronor, broar, tandimplantat men även tandblekning. Vi prioriterar snabba tider vid akuta besvär.
Du hittar oss vid korsningen Norra Torngatan och Källaregatan. Akuta besvär under helger, hänvisar vi till: Akuttandvården i Skövde 010-441 84 33 (förmiddagar mellan 09:00-11:00)