primary care

Nötkärnan Guldheden Familjeläkare och BVC

Välkommen till Guldheden Familjeläkare och BVC på Doktor Fries Torg! Vi har drop-in till läkare och sköterska varje vardag kl 8.00 -14.00. Du behöver inte ringa innan, utan det är bara att komma hit för att träffa oss. Bokade tider finns också. Du når oss på telefon helgfria vardagar mellan 08.00-17.00. Hör gärna av dig till oss om du har funderingar. Varmt välkommen!
Nötkärnan Guldheden Familjeläkare och BVC

Vårdcentralen har stängt 4-5 september för utbildningsdagar. Under dessa två stängda dagar kan våra listad patienter vända sig till Nötkärnan Masthugget Familjeläkare & BVC för rådgivning.

Informationen uppdaterades 06:24 - 14 aug, 2025

Drop-in-tider

Allmänmedicin, Barnhälsovård/BVC, Vårdcentral (BT), Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vaccination mot covid-19