Psykiater Dr. Antonia logo
Psykiatriker

Psykiater Dr. Antonia

Välkommen till Dr. Antonia - Psykiater med hög expertis och mångårig erfarenhet! Dr. Antonia Simon Risberg är legitimerad läkare (psykiater) och specialist inom barn- och ungdomspsykiatri, samt legitimerad psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi. Med en lång och bred erfarenhet inom psykiatri och psykoterapi är målet att alltid erbjuda hög kompetens, kontinuitet och kvalitet i varje...
Psykiater Dr. Antonia

Dr. Antonia Simon Risberg är legitimerad läkare (psykiater) och specialist inom barn- och ungdomspsykiatri, samt legitimerad psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi. Med en lång och bred erfarenhet inom psykiatri och psykoterapi är målet att alltid erbjuda hög kompetens, kontinuitet och kvalitet i varje möte. Genom åren har Dr. Antonia arbetat i flera regioner både som specialist och i ledande roller. De senaste åren har hon fokuserat särskilt på neuropsykiatriska utredningar och behandling av ADHD. Med hennes expertis och engagemang kan du känna dig trygg med att få professionell och omsorgsfull vård.

Behandling var du än befinner dig

Du hittar Dr. Antonia Simon Risberg på Smedjegatan 9-11 i Västerås. Skulle du inte ha möjlighet att besöka mottagningen fysiskt så erbjuds du även digitala möten hos Dr. Antonia. Om du befinner dig i Örebro och önskar psykiatrisk vård kan du höra av dig till Dr. Antonia, hon finns där emellanåt och kan ta emot dig som patient.

Det här kan du få hjälp med

Dr. Antonia är psykiater och barnpsykiater, hon har därför att hjälpa dig vid behandling med medicin för en rad olika tillstånd. Behandlingar som du kan boka tid för hos Dr. Antonia är

• Neuropsykiatrisk utredning

• Behandling vid ADHD

• Behandling av depression, ångest och övriga tillstånd

• Intyg

• Chefshandledning och psykoterapi

Varmt välkommen att boka tid hos Dr. Antonia!

Informationen uppdaterades 14:35 - 11 feb, 2025

4.9
4.8
Åsa R.
22 jul, 2025
Vid en ålder av 39 år fick jag äntligen hjälp att göra min ADHD utredning. Antonia har med sin långa erfarenhet och mycket gedigna kunskap hjälpt mig navigera i NPF djungeln. Är henne evigt tacksam för den hjälp jag fått. Kan rekommendera Antonia såväl till barn och unga som till vilsna 39-åringar.
Lisa J.
15 jul, 2025
Antonia har på ett engagerat sätt och med vår dotters mående i fokus hittat rätt väg för medicinering av hennes ADD. Tillgängligheten har varit värdefull för oss och hon haft en fint och varmt bemötande mot både vår dotter och oss föräldrar. Det är tydligt att hon har en lång och gedigen erfarenhet, men visar ändå på en nyfikenhet för varje ny patients förutsättningar. Vi är väldigt tacksamma för den hjälp vi har fått och rekommenderar henne varmt.