Psykiater Dr. Antonia logo
Psykiatriker

Psykiater Dr. Antonia

Välkommen till Dr. Antonia - Psykiater med hög expertis och mångårig erfarenhet! Dr. Antonia Simon Risberg är legitimerad läkare (psykiater) och specialist inom barn- och ungdomspsykiatri, samt legitimerad psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi. Med en lång och bred erfarenhet inom psykiatri och psykoterapi är målet att alltid erbjuda hög kompetens, kontinuitet och kvalitet i varje...
Psykiater Dr. Antonia

Dr. Antonia Simon Risberg är legitimerad läkare (psykiater) och specialist inom barn- och ungdomspsykiatri, samt legitimerad psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi. Med en lång och bred erfarenhet inom psykiatri och psykoterapi är målet att alltid erbjuda hög kompetens, kontinuitet och kvalitet i varje möte. Genom åren har Dr. Antonia arbetat i flera regioner både som specialist och i ledande roller. De senaste åren har hon fokuserat särskilt på neuropsykiatriska utredningar och behandling av ADHD. Med hennes expertis och engagemang kan du känna dig trygg med att få professionell och omsorgsfull vård.

Behandling var du än befinner dig

Du hittar Dr. Antonia Simon Risberg på Smedjegatan 9-11 i Västerås. Skulle du inte ha möjlighet att besöka mottagningen fysiskt så erbjuds du även digitala möten hos Dr. Antonia. Om du befinner dig i Örebro och önskar psykiatrisk vård kan du höra av dig till Dr. Antonia, hon finns där emellanåt och kan ta emot dig som patient.

Det här kan du få hjälp med

Dr. Antonia är psykiater och barnpsykiater, hon har därför att hjälpa dig vid behandling med medicin för en rad olika tillstånd. Behandlingar som du kan boka tid för hos Dr. Antonia är

• Neuropsykiatrisk utredning

• Behandling vid ADHD

• Behandling av depression, ångest och övriga tillstånd

• Intyg

• Chefshandledning och psykoterapi

Varmt välkommen att boka tid hos Dr. Antonia!

Informationen uppdaterades 14:35 - 11 feb, 2025

4.9
Erica F.
27 maj, 2025
Bara nöjd, snabb och fin hjälp. Även efter avslutad behandling. Antonja är topp!
Tamara R.
15 maj, 2025
Antonia är fantastisk! Utan henne hade jag sammanlagt stått 5år i kö hos BUP&vuxenpsyk utan någon hjälp. För 5år sen började jag med medicinering hos Antonia och lades i väntelistan på BUP för utredning+medicin+behandling. Efter lång väntan skickade BUP mig till en annan kommun som missade min ADHD. Jag blev värre och sökte samma hjälp igen som jag väntade på hos BUP och sen hos vuxenpsyk. För att påskynda processen vände jag mig igen till Antonia för en ADHD utredning. Ingen har förstått, lyssnat och hjälp mig som hon har gjort/gör. Tack vare hennes stöd klarade jag grundskolan och gymnasiet!