Psykoterapeut Lennart Svedhem Södermalm

Psykoterapeut Lennart Svedhem Södermalm

karta knapp bakgrund

Fjällgatan 23B, Stockholm

Öppet idag från 08:00

Psykoterapeut Lennart Svedhem Södermalm

Psykoterapi

Pris: 500 kr

Psykoanalys

Pris: 500 kr

Mindfulness

Pris: 500 kr

Om oss

Välkommen till Psykoterapeut Lennart Svedhem!

Lennart Svedhem är läkare, psykoterapeut och mindfulnesslärare och har sin mottagning på Fjällgatan 23B på Södermalm i Stockholm, men erbjuder även digitala besök. Hos honom kan du få hjälp oavsett var du befinner dig och vilka psykiska besvär du upplever. Han har ett särskilt stort intresse för stressrelaterade problem, och lägger stort fokus på andlighet i kombination med psykoanalys.

Du är varmt välkommen att boka ett första, kostnadsfritt, samtal, där ni tillsammans kan utforska om en fortsatt kontakt är aktuell och vilket upplägg som skulle passa bäst för just dig.

Lennart har sin mottagning i Hälsans Hus på Södermalm, som du kan läsa mer om på den här länken: https://halsanshusstockholm.se/. Han kan även ta emot dig för videosamtal på distans.

Få hjälp med stress och oro

Oavsett vilka problem du upplever kan du vända dig till Lennart. Han har lång erfarenhet av att jobba med stressrelaterade problem, och kan bland annat hjälpa dig med

  • oro

  • ångest

  • utmattning

  • nedstämdhet

  • depression

  • stress.

Lennart arbetar i första hand med mindfulness, integrerad med psykoterapi, psykoanalys och andlig vägledning.

Psykoanalys och andlighet

Psykoterapeut Lennart Svedhem arbetar utifrån vetskapen att när vi föds är vi av andligt ursprung. Han kombinerar på ett unikt sätt det andliga perspektivet med det psykoanalytiska/psykodynamiska, för att hjälpa människor att hitta tillbaka till en andlighet som kanske gått förlorad genom livet. Att återupptäcka andligheten leder för många till en känsla av inre frihet, livsglädje och att verkligen kunna älska sig själv och andra.

Om Lennart Svedhem

Lennart är läkare och specialist i psykiska sjukdomar, legitimerad psykoterapeut, psykoanalytiker, familjeterapeut och mindfulnesslärare. Han har lång erfarenhet från den landstingsdrivna psykiatrin, framför allt från barn- och ungdomspsykiatrin, men har under de senaste 27 åren arbetat som privatpraktiserande läkare. Han har sedan 12 år även deltagit i en internationell skola (Ridhwan School) som integrerar modern psykologi och psykoanalys med andlighet. Detta är nu en grundläggande del av hans arbetssätt och han vill dela med sig av allt han lärt sig om behandling av psykiskt lidande.

Varmt välkommen att kontakta Psykoterapeut Lennart Svedhem på Södermalm för ett första, kostnadsfritt samtal!

Informationen uppdaterades 11:18 - 30 apr, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Tisdag:08:00 - 17:00
Onsdag:09:00 - 18:00
Torsdag:08:00 - 17:00
Fredag:08:00 - 15:00

Telefonnummer

070-827 9# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier