Avtal med Region Västmanland
Femme Active erbjuder Fysioterapi med mångårig erfarenhet. Vi välkomnar alla men erbjuder specifik kompetens inom området kvinnohälsa-gynekologi, Obsterik och urologi.
Några av behandlingsmetoderna är, manuell behandling av muskler och leder, akupunktur, tejpning. MDT, samt träning/fysisk aktivitet.
Avtal med Region Västmanland
Kliniken Femme Active i Västerås får mycket beröm för sin kunniga och trevliga personal. Många uppskattar den specifika kompetensen inom kvinnohälsa och de effektiva behandlingarna som erbjuds. Patienter känner sig välbemötta och stödjande under sitt besök. Deras träningsprogram, särskilt för gravida och nya mammor, uppskattas högt. Några recensenter nämnde begränsade parkeringsplatser, öppettider och ibland svårigheter att få tider.