dental care

Götaplatskliniken

Vi erbjuder allmäntandvård och estetisk/kosmetisk tandvård. Vi är medlemmar i SACD, Swedish academy of cosmetic dentistry. Hos oss finns även oralkirurg professor Lars Rasmusson vilket gör att hos oss kan du få tandimplantat på ett snabbt och säkert vis i toppklass. Vi gillar tandvård och ser fram emot att träffa dig.

Informationen uppdaterades 11:52 - 18 feb, 2025

+463116#### Visa nummer

Torsdag
Onsdag
Tisdag
Måndag

Allmäntandvård

Götaplatskliniken i Göteborg utmärker sig för sin vänliga och omtänksamma personal, speciellt för patienter med tandläkarskräck som känner sig väl omhändertagna. Många uppskattar även den bekväma och trygga miljön samt kvalitativa behandlingar. Förtroendet för tandläkarens professionalism är också högt. Dock finns vissa bekymmer kring ersättning för gratis tandvård och hänvisning till tidigare tandläkare, vilket har orsakat missnöje för några patienter.
Vänlig och omtänksam personal
Tandläkarskräck hanteras bra
Bekväm och trygg miljö
Kvalitativa behandlingar
Förtroendeingivande tandläkare
Problem med ersättning för gratis tandvård
Hänvisning till gamla tandläkare vid bettskena
Vuxna, personer med tandläkarskräck
*Sammanfattat från Google (9).

Boka tid direkt

Smile Göteborg Domkyrkan