Oris Dental Ängelholm välkomnar dig till ett dedikerat team bestående av allmäntandläkare, tandhygienister, tandsköterskor samt specialister. Vi erbjuder dig vård av högsta kvalitet och med stort personligt engagemang. Hela familjen är välkommen till oss. Allmän och akut tandvård för vuxna.
Oris Dental Ängeholm erbjuder en lugn och avstressande miljö med vänlig och trevlig personal. Patienten upplever nästan smärtfria behandlingar utförda med lätt hand. Du kan enkelt boka tid online via deras hemsida, och det finns goda parkeringsmöjligheter i närheten. Vissa patienter har dock anmärkt på höga avbokningsavgifter och en strikt tillämpning av regler. Sammantaget är erfarenheterna från denna klinik övervägande positiva.