Hos oss får du ett personligt bemötande i lugn miljö och alltid samma kunniga och erfarna personal.
Vi erbjuder allt från förebyggande till avancerad tandvård. Vi har för tillfället möjlighet att ta emot nya vuxna patienter och använder samma taxa som Folktandvården. Vi talar svenska och engelska på mottagningen.
Patienter uppskattar den personliga och lugna miljön på kliniken. Den erfarna personalen och noggranna förklaringar vid behandlingar ger trygghet. Många patienter återkommer för den exceptionella servicen och det harmoniska väntrummet. Kliniken hjälper även mot tandvårdsrädsla. Några påpekar dock att behandlingarna ibland tar längre tid och att det kan vara svårt att boka tid.