Neurokliniken Migränhjälpen logo
Neurolog

Neurokliniken Migränhjälpen

Vi erbjuder diagnostik och behandling inom allmän neurologi efter remiss från läkare.

Informationen uppdaterades 13:37 - 21 maj, 2025

Neurologi

Neurokliniken Migränhjälpen får beröm för sin specialistkompetens inom migrän, där patienter uttrycker sitt nöje med både bemötande och behandling. Klinikens digitala besök och kommunikation anses smidiga och tidsbesparande, vilket många uppskattar. Vissa klagomål gäller dock försenade videomöten och avgifter för uteblivna besök, samt att läkarna inte alltid läst patientjournalerna. Trots detta upplever många förbättring i sin hälsa.
Bra bemötande och stöd
Avgift vid uteblivet besök
Begränsad hjälp via sjuksköterska
Läkare läser inte journal
migränpatienter, kroniska smärtor
*Sammanfattat från Google (13) & Facebook (7).

3.5
4.5
Catarina L.
28 mar, 2025
Jag kom i kontakt med Migränhjälpen när min lokala vårdcentral vägrade ge mig min migrän medicin pga att dom sa att jag får huvudvärk av den 🤣 nu 1 år senare med mycket tålamod från mig och en suverän läkare från Migränhjälpen så är jag nästan helt fri från migrän 🙏🙏🙏🙏 stort stort tack för alla hjälp jag fått
Amanda A.
26 mar, 2025
Har varit patient här i flera år och samtliga läkare jag träffat har varit mycket lyhörda och kunniga. Det märks att kliniken arbetar i enlighet med de nationella riktlinjerna för behandling av migrän. Efter många år av kronisk migrän har jag blivit nästintill migränfri tack vare förebyggande behandling och regelbundna uppföljningar.