Varmt välkomna till oss på Lidingötandläkarna!
Vi finns i fina och moderna lokaler i Lidingö centrum, en trappa upp i Polishuset. Vi är ett tandvårdsteam bestående av tre tandläkare som tillsammans med tre sköterskor, tandhygienist och vår receptionist tar väl hand om dig. Med stort personligt engagemang erbjuder vi all slags
tandvård i lugn och harmonisk miljö. Välkommen!
Ta kontakt med...
Varmt välkomna till oss på Lidingötandläkarna!
tandvård i lugn och harmonisk miljö. Välkommen!
Ta kontakt med mottagningen för att lista ditt barn. Därefter kallas barnet regelbundet till tandvården.
När mottagningen är stängd kan du vid akut behov av vård vända dig till Akuttandvården S:t Eriks sjukhus på telefon 08-123 15 680 eller till Vårdguiden på telefon 08-320 100.
Recensionerna om Lidingötandläkarna beskriver en tandläkarklinik med en professionell och kompetent personal som snabbt kan hantera akutvårdssituationer. Miljön är modern och ren, och bemötandet är ärligt och transparent. Kliniken är även barnvänlig. Samtidigt nämndes inkonsekvens i patientupplevelser och viss förvirring kring personalinformation.
Professionell personal
Snabb akutvård
Modern och ren miljö
Ärlig och transparant kommunikation
Bra barnvänligt bemötande
Inkonsekvent patientupplevelse
Misleading personal information
barn, akut tandvård
*Sammanfattat från Google (4), Hitta (2) & Facebook (1).