Teamet består av en tandläkare en tandsköterska och två tandhygienister samt en receptionist.
Lokalerna i Vetlanda är centralt belägna och handikappanpassade. Vårt mål är att du som patient ska känna dig trygg, nöjd och delaktig i din behandling. Du som patient ska få högkvalitativ vård som omfattar hela munnens hälsa. Du kan alltid komma till oss med akuta problem och vi hjälper dig så fort som möjligt.
Vi välkomnar även nya patienter.
Varmt och hjärtligt välkommen!
Kliniken får överlag mycket positiv feedback för sin vänliga och kunniga personal samt deras professionella och effektiva behandlingar. Många uppskattar det stora fokus som läggs på patientens välmående, vilket bidrar till ett bra bemötande. Tandläkaren och personalen får starka rekommendationer från flera patienter som upplever att deras tandvård har förbättrats avsevärt.
Stort fokus på patientens välmående
Effektiva behandlingar
Bra bemötande
Rekommenderas varmt
familjer, vuxna, tandvård och tandhygien
*Sammanfattat från Google (12), Facebook (1), Hitta (1) & Reco (1).