Om du får tandvärk eller andra akuta problem med dina tänder ska du i första hand kontakta din vanliga klinik. Om din vanliga klinik eller tandläkare inte kan hjälpa dig är du välkommen att ringa till oss.
Du måste alltid ringa och boka tid innan du kommer till jourkliniken.
Folktandvårdens jourklinik tar emot alla, även dig som inte är patient hos Folktandvården.
Kliniken är öppen alla...
Du måste alltid ringa och boka tid innan du kommer till jourkliniken.
Kliniken är öppen alla dagar, även helger och storhelger. Om du får akuta problem med dina tänder när vi har stängt, ring 1177 för rådgivning.
Folktandvårdens Jourklinik är särskilt bra för dem med tandläkarskräck på grund av sin kunniga och lugnande personal. Tandläkarna är också av toppklass, vilket uppskattas av många patienter. Kliniken är dessutom öppen varje dag, vilket gör den väldigt tillgänglig. Tyvärr är receptionens bemötande ett återkommande problem, med många rapporter om otrevligt och oprofessionellt bemötande. Priserna är något höga och en del personal upplevs som stressad. Vissa patienter har även rapporterat kommunikationsproblem på grund av skyddad identitet.