Barnmorskemottagningen Karla vårdcentral logo
Barnmorska

Barnmorskemottagningen Karla vårdcentral

OBS! ÄNDRADE ÖPPETTIDER SOMMAREN 2025 Veckorna 29 - 34 stänger Karla vårdcentral kl. 15:00 HAR DU MISSAT TIDEN TILL GYNEKOLOGISK CELLPROVTAGNING? Hör gärna av dig till din barnmorskemottagning så får du en ny tid! Du kan använda e-tjänsten Skicka meddelande i pågående vårdärende.

På barnmorskemottagningen kan vi hjälpa dig med preventivmedel och råd kring din sexuella hälsa. Du kan också komma till oss för att testa dig för könssjukdomar eller för att göra gynekologiskt cellprov. Under graviditeten följer vi dig och ditt barns hälsa och utveckling. Vi hjälper även till med frågor kring graviditet och förlossning. Kontakta oss så snart du vet att du är gravid (har gjort ett positivt graviditetstest).

Informationen uppdaterades 12:33 - 12 jun, 2025

Barnmorskemottagning

Barnmorskemottagningen på Karla vårdcentral erbjuder flera tjänster relaterade till graviditet och sexuell hälsa. Några patienter tycker att personalen är trevlig och visar medkänsla, men många är kritiska till vårdcentralens tillgänglighet och kundtjänst. Det verkar vara svårt att boka tider och återkopplingen på receptfrågor är bristfällig. Vissa patienter upplever även problem med kommunikationen och samordningen av vårdkontakter.
Svårt att boka tid
Bristande kommunikation
Trevlig personal
Bemötande med medkänsla
Graviditet, preventivmedel, könssjukdomstester
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (74) & Google (5).