Kognitiv beteendeterapi (KBT) via internet erbjuds för dig som är vuxen och har depression, paniksyndrom eller social ångest. Behandlingen är textbaserad och pågår i 12 veckor. Du arbetar med texter, uppgifter och övningar, med kontinuerligt stöd från psykolog eller kurator via skriftliga meddelanden i behandlingsplattformen.
För att anmäla intresse använder du vår e-tjänst på 1177.se där du...
KBT via internet: Depression Paniksyndrom och Social ångest
För att anmäla intresse använder du vår e-tjänst på 1177.se där du besvarar ett antal frågor. Om internetbehandling bedöms passa för dig blir du kallad till ett bedömningssamtal hos psykolog, antingen på vår mottagning i Örebro eller digitalt via videosamtal. På bedömningssamtalet kommer vi tillsammans fram till om internetbehandling är rätt insats för dig.
För att hjälpa dig att ta ställning till om du är intresserad av KBT via internet så rekommenderar vi att du läser första modulen i behandlingen. På så sätt får du ett exempel på vad behandlingen innebär och hur den är uppbyggd. Klicka på länkarna nedan under fliken "Inför besöket" för att se de första behandlingsmodulerna.