Vi tar emot patienter för utredning och behandling av käkbesvär. Vanliga symtom på käkbesvär är smärtor i ansikte, huvud, käkar eller tugg- och gapsvårigheter orsakade av låsningar eller upphakningar i käklederna. Våra vanligaste behandlingsmetoder är avslappningsövningar, bettskenor, bettstabilisering eller akupunktur.
Vi bedriver också forskning och utbildning kring käkbesvär...
Vi bedriver också forskning och utbildning kring käkbesvär (käkfunktionsstörningar).
Folktandvården specialisttandvård bettfysiologi/käkbesvär i Örebro får mycket positiv feedback från patienter. Många recensioner berömmer det fantastiska bemötandet och den väldigt kunniga personalen. Flera patienter uppskattar också den snabba hjälpen trots brist på tider samt att personalen är proffsiga och noggranna, vilket bidrar till en trygg och trevlig miljö.