Välkommen till Tandläkarna Leander!
Varmt välkommen till oss på Tandläkarna Leander! Vi kan erbjuda dig trygg, modern tandvård mitt i Jönköpings city.
Välkommen till Tandläkarna Leander!
I tre generationer har vi varit det självklara valet för dig som önskar ett personligt bemötande med stora krav på både kvalitet och estetik. Vi vill att du som patient ska känna dig delaktig i den vård du får och öka kunskapen kring din munhälsa.
Vi erbjuder alla typer av tandvård, allt från vanliga undersökningar till estetisk tandvård, tandreglering och implantatbehandlingar.
Tandläkarna Leander i Jönköping erbjuder den bästa tandvården i staden med skickliga och trevliga tandläkare och personal. Många värderar deras lugna och omtänksamma miljö högt, och behandlingarna upplevs som trygga och smärtfria. Kliniken är rekommenderad för alla typer av tandvårdsbehov.