Vi på Tandvård i Centrum vill erbjuda en bred kompetens med hög standard på all typ av behandling under samma tak.
Vi erbjuder ersättning av tänder med implantat, justering av tandpossition med genomskinliga skenor genom Clearcorrect, borttagning av visdomständer och vanlig allmäntandvård utöver det. Vi vill vara i framkant med vår utrustning och är entusiastiska till att följa med utvecklingen in i den moderna digitala tandvården med bl a skanner för att slippa det gamla vanliga avtrycken.
Många patienter framhåller det suveräna bemötandet och den duktiga, proffsiga personalen. Flera nämner att de känner sig trygga och gillar den trevliga atmosfären. Det finns också positiva kommentarer om moderna behandlingsmetoder. Inga specifika nackdelar har lyfts i recensionerna.
Suveränt bemötande
Duktiga och proffsiga
Trevlig personal
Moderna metoder
Trygg miljö
allmäntandvård, implantat, tandreglering
*Sammanfattat från Google (7) & Hitta (2).
Boka tid direkt
Smile Linköping