Tandvårdsteamet Emelie Ring är en personlig klinik som erbjuder tandvård som den borde vara - anpassad efter dina behov, utan att döma och fokuserad på din komfort.
Som tandvårdsklinik strävar vi efter att skapa livslånga relationer med våra patienter och deras familjer. Hos oss arbetar tre tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor som alla jobbar för att du ska känna dig trygg. Vi erbjuder allmäntandvård, implantatbehandlingar, tandreglering med Invisalign och estetisk tandvård. Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård.
Ditt välbefinnande är vår högsta prioritet. Du är varmt välkommen till oss på Tandvårdsteamet.
Hälsningar
Emelie Ring med personal
Tandvårdsteamet Emelie Ring erbjuder expertis i en vänlig och hemtrevlig miljö, med en personal som många finner proffsig och omtänksam. Generösa öppettider och ett centralt läge uppskattas också. Modern utrustning och starkt kundfokus bidrar till en positiv upplevelse. Vissa recensenter lyfter dock fram avsaknaden av en hiss och svårigheter att hitta kliniken som mindre nackdelar.