Till oss kommer du regelbundet för att undersöka dina tänder. Du får råd och hjälp för att slippa problem i framtiden. Vi hjälper dig också när du har akuta problem som tandvärk eller en tand som har gått sönder. När det behövs får du hjälp med att laga eller ta bort en tand.
Om du behöver tandvård av någon annan än oss, hjälper vi dig vidare.
Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne.
Om du behöver tandvård av någon annan än oss, hjälper vi dig vidare.
Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne.
Maria är en underbar person och en fantastisk tandläkare! Hon har en stor och bred kompetens och dessutom gör hon sina patienter delaktiga i behandlingen. Hon berättar vad hon gör, vad hon tänker osv. Om hon ser något som framöver kan ställa till problem, så kan hon säg att i nuläget räcker det att hålla koll, så tar vi ställning till det när det blir nödvändigt.
Jag har varit patient i ca 20 år och det har varit en stor glädje att få vara hennes patient.
eva 🐬🐬 H.
13 maj, 2025
Tack Maria,
Du har gjort en stor skillnad för mig och flera av mina vänner.
Jag känner mig trygg och blir glad redan i ditt fina väntrum.
Tackar för fint bemötande och att du anstränger dig för att jag ska förstå vad som måste göras nu och vad som kan vänta.