mental health

Barn- och ungdomshälsan i Östhammar

Vi har flera mottagningar i Uppsala län, läs mer under relaterade mottagningar längre ner på sidan.

Det här är en mottagning för barn och unga som mår dåligt. Du kan till exempel vara nedstämd, ha oro, ångest eller svårigheter att reglera känslor och beteenden. För att få en tid för bedömning ring En Väg In, eller gör en egenanmälan via e-tjänst ovan. Om du redan har vårdkontakt för psykisk ohälsa, vill vi att din vårdgivare skickar en remiss. Det finns mottagningar på flera andra orter, läs under relaterade mottagningar nedan.

Informationen uppdaterades 09:21 - 28 apr, 2025

+4618617#### Visa nummer

Telefonsvarare

Psykiatri, barn och ungdom, Psykoterapi, barn och ungdom, Psykologverksamhet, barn och ungdom