dental care

Olympentandläkarna Viktor Ingildsen

Välkommen till Olympentandläkarna! En modern tandvårdsklinik mitt i centrala Sundsvall. Här erbjuds all typ av tandvård inklusive tandimplantat och tandreglering för vuxna. Vi erbjuder tandvård av hög kvalité där du som patient står i centrum. Vårt mål är att du som patient ska känna dig trygg och bli väl bemött. Vi arbetar på uppdrag av Region Västernorrland avseende allmän barn- och ungdomstandvård. Är du mellan 0-23 år kostar ditt besök hos oss inget.

Informationen uppdaterades 23:35 - 7 okt, 2024

Akutverksamhet, allmäntandvård, Allmäntandvård

Suzanne F.
18 feb, 2025
Jag är väldigt nöjd med både Dr Ingvildsen som är både kliniskt skicklig och bra på information. Detsamma gäller tandhygienist/tandsköterska jag träffat.
Victoria Å.
27 aug, 2024
Denna tandläkare är nog bland de bästa jag mött på. När andra har behövt ge mig minst 3 bedövningssprutor så räcker det nu med endast 1. Kan absolut rekommendera Viktor till alla som behöver en lugn & inlyssnande tandläkare.

Boka tid direkt

Konsultation estetisk tandvård - för dig över 19 år