Aqua Dental tandvård med kvalitet till rätt pris. Våra ljusa och behagliga kliniker är toppmodernt utrustade och vi utför all sorts tandvård från undersökning och allmänbehandling till specialisttandvård inom estetik, kirurgi endodonti, protetik, parodontologi pedodonti, bettfysiologi, och tandreglering. Varmt välkommen till Aqua Dental
Aqua Dental Mood i Norrmalm, Stockholm, erbjuder professionellt och trevligt bemötande med toppmodern utrustning. Personalen är både kompetent och omtänksam, och många patienter känner att deras tandläkarskräck har lindrats. Det finns enstaka klagomål på akuttider och prisnivåer, men totalt sett är patienterna väldigt nöjda med både bemötande och behandlingar.
Professionellt bemötande
Hög prisnivå
Problem vid akuttid
Lång väntetid vid akuttider
alla, inklusive akuttandvård
*Sammanfattat från Google (57), Muntra (5) & Facebook (3).
Boka tid direkt
City Dental