Folktandvården Sickla logo
Tandläkare

Folktandvården Sickla

Vi välkomnar barn, ungdomar och vuxna och kan hjälpa dig med allt som rör tänder och munhälsa, från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Hos oss kan du få både förebyggande och akut tandvård. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och implantatbehandling samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du även få Frisktandvård, tandvård till...
Folktandvården Sickla

Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du även få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris.

Informationen uppdaterades 18:00 - 8 apr, 2025

Lördag

Lördag

Allmäntandvård

Sammanfattningen av recensionerna för Folktandvården Sickla visar att många patienter är mycket nöjda med den vänliga och professionella personalen, särskilt i deras förmåga att hantera barn och tandvårdsrädda personer. Patienter uppskattade också snabb akuttandvård och pedagogiska förklaringar under behandlingarna. Det finns dock några som har klagat på tidshållning och priser, samt enstaka kommentarer om opersonligt bemötande och överflödig information under besöken.
Vänlig personal
Problem med tidshållning
Frustration över pris
Opersonligt bemötande
Överflödig information
barn, tandvårdsrädda, akuttandvård, allmän tandvård
*Sammanfattat från Google (27), Reco (4), Facebook (2) & Hitta (1).

Boka tid direkt

WE Dental