Folktandvården Rotebro logo
Tandläkare

Folktandvården Rotebro

Vi välkomnar barn, ungdomar och vuxna och kan hjälpa dig med allt som rör tänder och munhälsa, från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Hos oss kan du få både förebyggande och akut tandvård. Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och implantatbehandling samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du även få Frisktandvård, tandvård till ett...
Folktandvården Rotebro

Vi erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och implantatbehandling samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Hos oss kan du även få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris.

Vi har ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister. Folktandvården finns inom alla specialistområden och du får tandvård anpassad efter just dina behov.

Informationen uppdaterades 18:00 - 8 apr, 2025

Onsdag - Fredag
Måndag - Tisdag

Allmäntandvård

Folktandvården Rotebro får översvallande positiva recensioner för sina professionella och lyhörda tandläkare som ger trygg och pålitlig vård. Många uppskattar den vänliga och hjälpsamma personalen samt klinikens moderna utrustning. Trots dessa fördelar finns det enstaka klagomål om hygien och tillgång till akuttider. Några upplever att det stressiga bokningsschemat kan påverka vården negativt. Sammanfattningsvis passar kliniken för såväl barn som tandvårdsrädda och akuta behov.
Lyhörda, professionella tandläkare
Stressigt bokningsschema
Tillfälliga hygienproblem
Svårt med akuttider ibland
barn, akut tandvård, tandläkarfobi
*Sammanfattat från Google (25).

Boka tid direkt

Gren Dental