Till Barnmorskemottagningen vänder du dig vid graviditet, för preventivmedelsrådgivning, för att få recept på p-piller, när du fått tid för cellprovskontroll (GCK) eller om du misstänker att du smittats av någon könssjukdom.
För korta besök på cirka 10 minuter kan du boka tid genom e-tjänsten Boka tid direkt. Det kan vara till exempel:
Förnyelse av p-piller
Uttag av spiral
Graviditetstest...
Förnyelse av p-piller
Uttag av spiral
Graviditetstest
Test för könssjukdomar Vi är en hbtq-diplomerad verksamhet. Hbtq-diplomering innebär att vår personal fått kunskap om hbtq-personers livsvillkor samt hur normer kring kön och sexualitet påverkar hälsa och bemötande. Längst ner på sidan under rubriken Läs mer finns mer information om Region Västerbottens hbtq-diplomerade verksamheter.