Trelleborgs Hudläkargrupp logo
1/4
Hudläkare / Dermatolog

Trelleborgs Hudläkargrupp

Välkommen till Trelleborgs Hudläkargrupp! På vår mottagning möts du av kunniga läkare, som är specialiserade på hudsjukdomar. Vi kan undersöka, ställa diagnos och behandla de flesta hudbesvär och du behöver ingen remiss för att komma till oss. Hos oss står du i centrum och vi arbetar för att erbjuda dig gott bemötande, hög tillgänglighet och engagerat omhändertagande. Det här kan vi behandla ...
Trelleborgs Hudläkargrupp

Välkommen till Trelleborgs Hudläkargrupp!

Det här kan vi behandla

Vi på Trelleborgs Hudläkargrupp kan hjälpa dig med alla vanliga hudsjukdomar och besvär, som till exempel:

• Akne
  • Pigmentförändringar
  • Hudförändringar
  • Solskador
  • Hudtumörer

Varmt välkommen att kontakta oss på Trelleborgs Hudläkargrupp för att boka en tid!

Informationen uppdaterades 09:55 - 20 mar, 2025

Lunchstängt kl 12-13

4.7
4.8
Margaretha S.
3 feb, 2025
Ibland, inte så sällan, händer det, att ingen svarar i telefon på kvällen. Man bör tala in, att, till exempel "vi kan inte svara pga tekniska problem". Nu får man till svar "just nu är det många som ringer, var god försök senare ".
Lotta R.
11 nov, 2024
Synnerligen tacksam för snabb och kompetent behandling. Bästa tänkbara bemötande. Kan mycket varmt rekommendera Trelleborgs Hudläkargrupp.