Vi på Huddinge pedodonti vill kunna erbjuda patienterna och familjerna barntandvård där specialistkompetens och professionalitet kombineras med tillgänglighet och service. Vi hjälper barn och ungdomar från 0 till 19 år. Vår verksamhet bedrivs på uppdrag av Region stockholm vilket innebär att vi inte har någon patientavgift.
Huddinge Pedodonti erbjuder enastående bemötande och högkvalitativ vård för barn och ungdomar. Kliniken har hyllats för sina pedagogiska och vänliga personal, där många upplever att deras barns tandläkarskräck minskat. Att det inte finns någon patientavgift och närheten till kollektivtrafik är stora fördelar. Dock har några recensenter upplevt otrevligt bemötande och mindre positiv interaktion med receptionen. Sammantaget rekommenderas detta starkt för yngre patienter och dem som behöver extra omsorg.