Laddar data...
Norrlands universitetssjukhus, Umeå, 90185
Informationen uppdaterades 05:34 - 15 aug, 2023
Utforska andra vårdgivare i närheten av Umeå.
ANNONS
Svensk Provtagning erbjuder
ANNONS
Baserat på 7 omdömen
Efter instruktion i telesvar valde jag "akut sjuk" och då bryts samtalet. Vid val av rådgivning och tidsbokning får jag meddelandet att "det är många som ringer och vi har fullt för dagen". Vid besök tidigare på Kvinnokliniken i Umeå var personalen fantastisk och professionell, men tillgängligheten är inte bra.
Har försökt nå er i flera dagar utan resultat. Ringt tidigt på morgonen, och då var det redan fullt. Ni säger i telefonsvararen att man kan nå er på hemsidan, men väl där, efter att ha loggat in, går det inte att nå er eller boka tid. Samtidigt så hänvisar både barnmorska och 1177 bara till er. Tragiskt att man inte kan få hjälp av er när man behöver det.
Det går inte att komma fram. Det är "många som ringer så de tar inte emot fler samtal för dagen". Jag letar efter någon form av email för kontakt, den hade jag gärna blivit hänvisad till. Servicen får 1 av 5 bananas.
Att nå er på kvinnokliniken är näst intill omöjligt. Har ringt flertalet gånger under telefontid men inte kommit fram och via er telefonsvarare blivit hänvisad till mina vårdsidor. Efter två mail och två svar med återhänvisning till att ringa mottagningen i stället så gav jag upp.
Utforska andra vårdgivare i närheten av Umeå.
Gynekologi, Amningsmottagning, BB-hemvård
19 jan, 2021
Svårt att komma fram, lång väntetid och bristfälligt bemötande.