H2 NeuroLab logo
Neurolog

H2 NeuroLab

Välkommen till H2 NEUROLAB! På vår neurofysiologiska mottagning erbjuder vi barn och vuxna i alla ålder undersökningar för utredning av misstänkta sjukdomstillstånd eller funktionsstörningar i nerver, muskler, ryggmärg och hjärna. Vi utför följande undersökningar på remiss: Elektroencefalografi (EEG) inkl sömn-EEG Elektroneurografi (ENG) inkl repetitiv nervstimuleringar Elektromyografi (EMG)...
H2 NeuroLab

Du som har förkylningssymtom som hosta, snuva, halsont eller feber ska stanna hemma för att inte smitta andra. I detta fall ber vi dig/er att boka om besöket.

Välkommen till H2 NEUROLAB!

Vi utför följande undersökningar på remiss:

Elektroencefalografi (EEG) inkl sömn-EEG
Elektroneurografi (ENG) inkl repetitiv nervstimuleringar
Elektromyografi (EMG) inkl jitteranalys
Motorisk Evocerade potential-undersökning (MEP)
Sensorisk Evocerade potential-undersökning (SEP)
Visuell Evocerade potential-undersökning (VEP)
Kvantitativ sensibilitetstestning (KST)
Neuromuskulär ultraljud-undersökningar
Testning av autonoma nervsystemet ( R-R-Intervall och svettkörtelreaktions-undersökning/ SSR)
Vi har avtal med Region Stockholm inom vårdval klinisk neurofysiologi.
Det gäller remisskrav från legitimerad läkare. Inga egenremisser tas emot.

Personalen hos oss kan tala förutom Svenska följande språk: Engelska, Franska, Italienska, Kurdiska, Spanska, Tyska, Turkiska och Arabiska.

Informationen uppdaterades 15:22 - 11 jun, 2024

Klinisk neurofysiologi

H2 NeuroLab erbjuder ett mycket professionellt och vänligt bemötande, med kunnig och kompetent personal som utför noggranna undersökningar. Flera patienter uppskattar snabb tid och tydlig återkoppling. Dock har enstaka patienter upplevt otrevligt bemötande och fått oönskade råd. Kliniken är särskilt lämplig för både barn och vuxna som behöver neurologiska utredningar.
Mycket professionellt bemötande
Otrevligt bemött av läkare
Okänslig undersökning
Läkaren gav oönskade råd
Barn, vuxna, neurologiska utredningar
*Sammanfattat från Google (18).