primary care

Närakut Värnamo

Till Närakut Värnamo kan du vända dig om du behöver ha hjälp när du skadat dig eller inte mår bra när vårdcentralen har stängt. Du når närakuten på telefon genom att ringa 1177. Närakuten har inte drop-in. Du behöver få en tid för besök. Vi tar hand om patienter i den ordning som tillståndet kräver. När du kommer till oss så får du träffa den vårdprofession som bäst kan ta hand om din skada eller sjukdom.

Informationen uppdaterades 08:42 - 30 dec, 2024

Lördag - Söndag

Allmänmedicin, Akutverksamhet med basåtagande i primärvård

2.8
4.5
Agneta C.
1 maj, 2023
Kom till närakuter utan tidsvisningen i helgen, blev både väl och snabbt mottagen. Enda ytterligare önskemålet var att t få träffa en lkare
Anne T.
24 sep, 2022
Att en läkare kan bemöta en patient så oproffsigt och ohövligt är bedrövligt. Kan man inte bemöta människor bättre bör man inte arbeta som läkare

Boka tid direkt