primary care

Närakut Eksjö

Till Närakut Eksjö kan du vända dig om du behöver ha hjälp när du skadat dig eller inte mår bra när vårdcentralen har stängt. Du når närakuten på telefon genom att ringa 1177. Närakuten har inte drop-in. Du behöver få en tid för besök. Vi tar hand om patienter i den ordning som tillståndet kräver. När du kommer till oss så får du träffa den vårdprofession som bäst kan ta hand om din skada eller sjukdom.

Informationen uppdaterades 08:42 - 30 dec, 2024

Lördag - Söndag

Akutverksamhet med basåtagande i primärvård, Allmänmedicin

Många uppskattar den snabba och effektiva vården på Närakut Eksjö, samt den trevliga personalen. Däremot har flera påpekat att det kan vara svårt att hitta då adressen inte alltid är korrekt. Patienter har också haft problem med språkbarriärer och bemötande från vissa läkare. Det verkar som om vården passar bäst för akuta behov med fokus på snabbhet och tillgänglighet.
Lätt att gå vilse
Dåligt språk och artighet
Adressen är fel
Snabb och effektiv vård
Trevlig personal
God tillgänglighet
akut tandvård, allmänvård
*Sammanfattat från Google (11).

1 omdöme
Marie L.
3 jan, 2024
Nej jag är inte nöjd. Fick mig att känna mig ledsen nu när jag gick därifrån. Gick inte dit för att jag inte hade något roligt att göra. Inte presenterar sig . Och ifrågasätter varför jag är där. Utan att jag ställer frågor och hen svarar för att jag har jätte ont. Inte ställer sig vid mig utan står en bra bit ifrån mig med händerna i fickorna. Och tittar på mig där jag sökte för. Sen känner lite snabbt och säger bara du har två val. Ingen proffesionell bemötande och saknar empati och framförallt respekt för patienten. Nej dit söker jag alldrig mer än jag absolut måste.

Boka tid direkt

Läkarbesök - Nybesök