Familjeterapeuterna Syd i Nässjö logo
1/3
Psykoterapeut

Familjeterapeuterna Syd i Nässjö

Välkommen till Familjeterapeuterna Syd i Nässjö! Vi på Familjeterapeuterna Syd arbetar efter ledorden respekt, transparens och glädje, och vår verksamhet har varit igång sedan 2012. Här möts du av behandlare som sökt sig till oss med en önskan om att ständigt utvecklas. Vi vill alltid erbjuda våra klienter korta väntetider och personlig service, och vill att alla ska känna sig välkomna och få...
Familjeterapeuterna Syd i Nässjö

Välkommen till Familjeterapeuterna Syd i Nässjö!

Vi på Familjeterapeuterna Syd arbetar efter ledorden respekt, transparens och glädje, och vår verksamhet har varit igång sedan 2012. Här möts du av behandlare som sökt sig till oss med en önskan om att ständigt utvecklas. Vi vill alltid erbjuda våra klienter korta väntetider och personlig service, och vill att alla ska känna sig välkomna och få möjlighet att växa hos Familjeterapeuterna Syd - både klienter och anställda!

Vi hjälper dig!

Hos oss på Familjeterapeuterna Syd i Nässjö kan vi erbjuda en rad olika tjänster utifrån dina behov, till exempel:

• Par- och familjeterapi

• Familjerådgivning

• Individuell psykoterapi

• Handledning och utbildning

• Stöd och rådgivning

• Digitala vårdtjänster

Inom psykoterapin arbetar vi med inriktningar som som psykodynamisk terapi samt kognitiv beteendeterapi. Vi kan också erbjuda mindfulness och medicinsk yoga som komplement till behandlingarna.

Vi har breda språkkunskaper och kan också förmedla tolk vid behov.

Vi är en del av Region Jönköping

Vår mottagning i Nässjö är del av region Jönköping genom upphandling av Psykoterapi, vilket innebär att vi på uppdrag av Region Jönköping arbetar med psykoterapi via remiss på Nässjö Vårdcentrum. För besök via remis gäller högkostnadsskyddet hos oss

Våra mottagningar

Familjeterapeuterna har verksamhet på många orter i Sverige. Du hittar oss i:

• Stockholm - Gamla stan

• Rättvik

• Nässjö

• Göteborg

• Kristianstad

Vi har även mottagningar utanför Sverige, i:

• Köpenhamn

• Fuengirola

• Barcelona

Varmt välkommen till Familjeterapeuterna Syd i Nässjö!

Informationen uppdaterades 12:38 - 15 jul, 2024

Vi jobbar här

Johan Hagström
Johan Hagström

Verksamhetschef, Prästvigd för Svenska kyrkan, leg Psykoterapeut, Handledare i psykoterapi (UHÄ), aukt Familjerådgivare, cert i Sorgbearbetningsmetoden

IngaLill Jonsson Teneryd
IngaLill Jonsson Teneryd

leg Psykoterapeut, Socionom, Familjerådgivare, Familjeterapeut, Familjebehandlare, Handledare i psykoterapi (UHÄ)

Per S.
6 jul, 2024
Proffesionellt bemötande av oss som par
Kjell H.
31 okt, 2020