Vi är en privat tandvårdsklinik som bedriver allmäntandvård. Allmäntandvård är vanlig tandvård, till exempel när du går på kontroll, lagar ett hål eller får råd om din munhälsa. Vi har avtal för avgiftsfri tandvård för barn och unga i Region Västmanland
Kliniken erbjuder ett fantastiskt bemötande med kompetent personal, där moderna men mysiga lokaler skapar en lugn och trygg miljö för patienterna. Personalens professionalism och noggrannhet gör att patienterna inte behöver besöka kliniken ofta, tack vare bra behandling och tandvårdstips. Några patienter har dock upplevt höga kostnader och debitering för sjuka återbud som negativa aspekter, samt viss svårighet att nå rätt person på kliniken.