Här arbetar 5 specialistläkare samt ST- och AT-läkare på mottagningen samt sköter äldrevården i området. Våra distriktssköterskor har specialkompetens inom diabetes, hjärta/kärl, astma/KOL och äldrevård/demens. Vi har en väl inarbetad BVC på Familjecentralen Skatten. Vi erbjuder psykologkontakt om du behöver samtalsbehandling. Vi kan erbjuda stöd av rehabkoordinator om du riskerar en längre periods sjukskrivning. Tidsbokning provtagning via 1177 e-tjänster på webben eller via telefon. Vår medicinska fotvårdare har mottagning efter remiss. Vi erbjuder grupper så som Hälsokurs, Sömnskola, Smärtskola och Stresskola. Vi har också läkar- och distriktssköterskemottagning i Hedekas för tidsbokade besök. Vi har också nära samarbete med rehab, ungdomsmottagning, barnmorskemottagning. Se även länk till vår hemsida. Kvällar och helger hänvisas till telefonrådgivning 1177 eller Närhälsan Tanumshede jourcentral mån-fre 17-22. Lör-sön10-22, samt helgdagar.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
71.1av 100
Helhetsbetyg 2024
±10.5 konfidensintervall
71 svar (41% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck70.9±11.1Medel 80.1
Emotionellt stöd75.0±12.8Medel 76.6
Delaktighet och involvering69.1±11.9Medel 79.8
Respekt och bemötande82.8±9.3Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering58.4±11.7Medel 72.6
Information och kunskap69.4±11.0Medel 76.5
Tillgänglighet75.5±10.1Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Närhälsan Munkedal vårdcentral erbjuder professionellt bemötande och bra blodprovstagning enligt vissa patienter. Många kritiserar dock vårdcentralen för dålig kommunikation och lång väntetid för bokningar. Flera nämner svårighet med att få rätt medicin och brist på uppföljning, vilket kräver förbättring. De positiva upplevelserna berör främst trevligt bemötande och snabbt hjälp för vissa ärenden.
Trevlig personal
Professionell behandling
Bra uppföljning
Labbet gör bra blodprov
äldreomsorg, barnhälsovård, rehabilitering
*Sammanfattat från Google (19) & Nationell patientenkät (69).
Trevlig personal
Professionell behandling
Bra uppföljning
Labbet gör bra blodprov
äldreomsorg, barnhälsovård, rehabilitering
*Sammanfattat från Google (19) & Nationell patientenkät (69).