specialist care

Barnmorskemottagningen Nyköpings lasarett

Här jobbar barnmorskor och vi erbjuder vård för gravida, preventivmedelsrådgivning (för dig mellan 23 - 48 år) samt gynekologiska cellprovskontroller. På tisdagar mellan kl 15.00-16.30 har vi preventivmedelsrådgivning med drop-in (OBS! sommarstängt vecka 24-34). Då är du välkommen som redan har p-piller och önskar få ett förnyat recept eller om du till exempel vill ta ut en spiral. Har du ett...

Aktuell information

Info kring HPV-vaccinering Måndagar mellan klockan 14.45-16.00 är det drop-in-mottagning. Glöm inte legitimation! Observera att vår drop-in för preventivmedel tisdagar har sommarstängt vecka 24-34.

På tisdagar mellan kl 15.00-16.30 har vi preventivmedelsrådgivning med drop-in (OBS! sommarstängt vecka 24-34). Då är du välkommen som redan har p-piller och önskar få ett förnyat recept eller om du till exempel vill ta ut en spiral. Har du ett mer tidskrävande ärende, är du välkommen på ett bokat preventivmedelsbesök.

Informationen uppdaterades 11:52 - 9 jun, 2025

Barnmorskemottagning, Ultraljudsverksamhet, obstetrisk