Närhälsan Tjörn vårdcentral logo

Närhälsan Tjörn vårdcentral

Nu kan ni även följa oss på vår Facebook-sida Närhälsan Tjörn vårdcentral för att få uppdaterad information. VACCINATION TBE - man kan webboka sig via e-tjänster eller ringa och boka tid via telefon 010-473 46 00. Vi vaccinerar fortsatt mot Bältros med Shingrix, kikhosta för gravida, pneumokocker(lunginflammation) Ring för att boka tid telefon: 010-473 46 00. Tid för TBE-vaccination går att boka via hemsidan.

Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande och gott bemötande. Dessutom har vi astmasköterska, hypertonisköterska, diabetessköterska, psykolog och rehabkoordinator. I huset finns även Rehabmottagning. Vi hänvisar till Närhälsan Kungälv jourcentral på kvällar och helger. Adress. Rollsbovägen 58, Kungälv. Vårdcentralschef Ann-Sophie Lekander.

Informationen uppdaterades 12:20 - 19 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Tjörn vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Torsdag - Fredag
Onsdag
Tisdag
Måndag

Uppringning kl

Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vårdcentral (BT)

Närhälsan Tjörn vårdcentral uppskattas av många för sitt snabba och trevliga bemötande, samt kunnig personal. Flera patienter känner sig väl omhändertagna och betonar den smidiga processen att få hjälp. Däremot är det en del patienter som har upplevt längre väntetider och något osmidig kundservice. Kommunikation och öppettider kan förbättras enligt feedback från några användare.
Suveränt bemötande
Osaklig kundservice upplevt
Bristande kommunikation
Begränsade öppettider
akutvård, återkommande vårdbehov
*Sammanfattat från Google (17).

3.1
2.3
Inga-Lill H.
22 mar, 2021
1.5
christina b.
17 feb, 2021
Oklar otydlig ovänligt bemötande Oklar otydlig info om vaccination för 70+ riskgrupp