primary care

Opalen läkarmottagning

Opalen läkarmottagning är en specialist läkarmottagning inom allmänmedicin. Vi tar emot alla patienter med allmänmedicinska frågor såsom akuta sjukdomar, infektioner, utredning och behandling av kroniska sjukdomar bl.a. diabetes, astma/KOL, högt blodtryck, mag-tarm sjukdomar, hjärtkärl sjukdomar, allergi i luftvägar, barn sjukdomar, psykiska sjukdomar, endokrina sjukdomar. I utredningen ingår provtagning, röntgen, DT, MR, ultraljud och remisser till andra specialister och sjukhus. Vi utför även körkortsintyg. Vi strävar efter en kontinuerlig familjeläkarkontakt för såväl barnen som de vuxnas behov. Vi utför inga kirurgisk, ortopediska ingrepp eller vaccinationer. Provtagning utförs på mottagningen på tisdagar och torsdagar kl. 08:00-11:00 och skicka till analys. Akuta prover tas på mottagningen. Övriga provtagning görs på mot och skickas till analys. Vi tar emot barn och vuxna patienter.

Informationen uppdaterades 14:11 - 18 feb, 2025

Allmänmedicin

Sylvia A.
6 jun, 2025
En av de bästa läkare som jag mött. Läkaren är väldigt kunnig. Aldrig fått så snabb hjälp någongång och upplever att läkaren har empati, är lyhörd och hjälpsam och att alla problem blir lyssnade på Tack jag är så glad att jag fann henne
Maja K.
8 jul, 2024
Väldigt duktig och lyhörd doktor ,alltid jätte fin bemötande.Rekommenderar starkt!

Boka tid direkt

Vasakliniken Läkarmottagning