Välkommen till Mobila akutenheten! Mottagningen, som tillhör Norra Stockholms psykiatri, erbjuder rådgivning och generell information om klinikens insatser och specialistpsykiatrisk behandling för patienter över 18 år, närstående och personal. Mottagningen har öppet alla dagar klockan 8-22, telefonnummer 08-1234 840 00. Under kontorstid kan vi tidsboka akuta patientbesök på vår mottagning på S:t Göransplan 2B på S:t Görans sjukhusområde. Efter bedömning kan vi även göra hembesök. Vid akut livsfara ring 112. Du som behöver akut psykiatrisk hjälp är välkommen att besöka Psykiatriska akutmottagningen som ligger på Sankt Görans sjukhusområde.
Akutverksamhet, psykiatriska jourteam, Akutverksamhet vid sjukhus, vuxenpsykiatri, Psykiatri, vuxna
1.3
Edd H.
13 jun, 2025
En av de som svarar i telefon har både osympatiskt bemötande och verkar ha så dålig koll att t. ex. samma fråga ställs flera gånger under samtalet. Har man att göra med sköra personer kan det vara bra att åtminstone försöka ta sitt jobb seriöst eller söka sig till något annat om man inte känner att man kan prata med individer i kris som att de är människor eller komma ihåg saker man själv sagt inom ramen av några minuter. Oroväckande om arbetsminnet är så dåligt hos någon som ska hjälpa och handlägga folk i behov av akut vård.