Välkommen till din tandläkare på Drottninggatan! Vår klinik hittar du på Drottninggatan 65, mitt i centrala Stockholm. Här tar vi emot både barn och vuxna och erbjuder allt från akuta behandlingar och regelbundna undersökningar till mer avancerad och estetisk tandvård.
För att göra det enkelt för dig att hinna med tandläkarbesöket har vi öppet även kvällar och helger, både lördagar och söndagar. Akuttider finns tillgängliga varje dag, året runt.
På Mina sidor kan du enkelt boka om eller avboka ditt besök samt lägga till dina barn och följa deras tandvårdsbesök. Vi är även anslutna till både Klarna och Försäkringskassan.
Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 40 kliniker runt om i landet. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även två specialistkliniker och en narkosverksamhet.
Distriktstandvården Drottninggatan är populär tack vare vänlig och professionell personal. Många patienter uppskattar snabb och effektiv behandling, samt en trygg och lugn atmosfär. Dessutom är klinikens läge bra och behandlingarna uppfattas som prisvärda. Enkelt att boka tid bidrar också till den positiva upplevelsen. Dock finns det vissa klagomål om bristande kommunikation och enstaka negativa upplevelser med tandhygienister.
Snabb och effektiv behandling
Trygg och lugn atmosfär
Bra läge
Prisvärda behandlingar
Enkelt att boka tid
Bristande kommunikation ibland
Enstaka negativa tandhygienistupplevelser
Vänlig och professionell personal (alla)
Förvirrande besked om behandling
Kontakta mig inte efter onlinebokning
barn, akut tandvård, tandreglering
*Sammanfattat från Hitta (1), Google (24) & Facebook (18).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Snabb och effektiv behandling
Trygg och lugn atmosfär
Bra läge
Prisvärda behandlingar
Enkelt att boka tid
Bristande kommunikation ibland
Enstaka negativa tandhygienistupplevelser
Vänlig och professionell personal (alla)
Förvirrande besked om behandling
Kontakta mig inte efter onlinebokning
barn, akut tandvård, tandreglering
*Sammanfattat från Hitta (1), Google (24) & Facebook (18).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!